fbpx

Tapahtumakalenteri

 

Tältä sivulta löydät poimimamme mielenkiintoiset tapahtumat.

Onko mielessäsi tuleva tapahtuma, jota et löydä listasta, mutta jonka mielestäsi kuuluisi olla listalla? Vinkkaa siitä meille!

vammaisettytot@rusettiry.fi

Tulevat tapahtumat

23.3.24

klo 11.30-18.00

Vammaisten tyttöjen hybriditapahtuma Turussa ja etänä

Tule mukaan Vammaisten Tyttöjen hybriditapahtumaan Turkuun Scandic Hamburger Börsiin!

9.3.24

klo 12.00-15.00

Rusetin Naistenpäivän jatkot

Naistenpäivän jatkoilla säkenöidään yhdessä vammaisten naisten kesken ja juhlistetaan naiseutta sen kaikissa eri muodoissa! Liity seuraan verkossa lauantaina 9.3. klo 12–15 nauttimaan yhdessäolosta, Tease&Power -ryhmän esityksistä ja työpajasta.

Kuvituskuva sininen ja vihreä puhekupla

Onko mielessäsi tuleva tapahtuma, jota et löydä listasta, mutta jonka mielestäsi kuuluisi olla listalla? Vinkkaa siitä meille!

vammaisettytot@rusettiry.fi

Menneet tapahtumat

29.11.23

klo 18-19.30

Vammaisten Tyttöjen marraskuun Zoom-tapaaminen

Etänä, Zoom-tapaaminen

Tule mukaan Vammaisten Tyttöjen marraskuun Zoom-hengailuun, jossa on teemana pikkujoulut!

1.-3.9.23 

 

Vaikuttajavalmennus nuorille ja nuorille aikuisille

Turku, Nokia, etänä

Löytyykö sinusta vaikuttamisen paloa? Haluatko päästä muuttamaan maailmaa ja vaikuttamaan itsellesi merkityksellisiin asioihin? Kaipaatko lisää osaamista, kokemusten jakamista ja vertaisten tukea? Haluatko kehittää omia vahvuuksiasi ja löytää oman tapasi ja paikkasi vaikuttaa? 

18.-20.6.23

 

Seitin Varhaisnuorten leiri

Pajulahti

Tervetuloa varhaisnuorten leirille Pajulahteen 18-20.6. Leiri on tarkoitettu liikuntavammaisille ja pitkäaikaissairaille 13-17v nuorille.

19.-21.5.23

 

Nuorten tapaaminen

Hotelli Nuuksio, Espoo

Tapaaminen tarjoaa tietoa erilaisista vaikuttamisen keinoista. Lisäksi viikonlopun ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa, vertaistukea ja kokemustenvaihtoa. Työpajoja ja ohjelmaa ovat vetämässä vaikuttamisesta kokeneet nuoret aikuiset. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vaikuttamistoiminnasta sekä yhdenvertaisen ja esteettömän Suomen edistämisestä kiinnostuneet 18-29 -vuotiaat vammaiset nuoret ja nuoret aikuiset. Tapaamiseen voivat osallistua sekä aiemmin mukana olleet että kaikki uudet nuorten yhteisestä vaikuttamistoiminnasta kiinnostuneet eri puolilta Suomea. 

6.5.23

klo 10–13.35

 

Naisten tietopäivä

Etänä

Tietopäivä on tarkoitettu henkilöille, jotka sairastavat MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta. Tilaisuudessa keskustellaan mm. naiseuden rooleista, parisuhteesta ja seksuaalisuudesta. Asiantuntijoina ovat mm. psykologi ja psykoterapeutti Minna Koivuranta sekä kliininen seksologi ja erityistason seksuaaliterapeutti Jonna Karimo.

14.-16.4.23

 

Seitti goes Rock Camp

Ahonniemen leirikeskus, Peräseinäjoki

 

Kiinnostaako sinua soittaminen, laulaminen, tuotanto, tai mikä tahansa musiikkiin liittyvä? Jos vastasit kyllä, nii tää seuraava on just sulle!

13.4.23

klo 16–17.30

 

Ajankohtaista vammaispolitiikassa -yhdenvertaisuuslain osittaisuudistus

Etänä

Tilaisuuksissa käsitellään ajankohtaisia, vammaisten ihmisten arkeen liittyviä aiheita. Tavoitteena on lisätä vuoropuhelua jäsenistön ja muiden vammaispolitiikasta kiinnostuneiden tahojen kanssa. 

10.-12.3.23

 

Minä olen taidetta – Voimaannuttavan valokuvauksen viikonloppuleiri

Helsinki

Voimaannuttava valokuvaus antaa kuvauksen kohteelle vallan päättää kuinka häntä saa katsoa. Tule mukaan viikonlopun mittaiselle leirille vertaisten pariin tutustumaan voimaannuttavaan valokuvaukseen.

2.3.23

klo 16-17:30

 

Ajankohtaista vammaispolitiikassa -verkkokeskustelu

Etänä

Verkkokeskustelu vammaispalvelulainsäädännön uudistuksesta

28.2.23

klo 17–19

Harvinaisten sairauksien päivän tapahtuma

Etänä tai etäkatsomossa

Tilaisuus on suunnattu harvinaista neurologista sairautta sairastaville ja heidän läheisilleen, mutta mukaan voivat tulla kaikki aiheesta kiinnostuneet.

25.1.23

klo 16.30-18.30

 

Miten järjestän esteettömän ja turvallisen tapahtuman?

Etänä

Saat valmiuksia järjestää toimivan, esteettömän ja kaikille turvallisen tapahtuman. Käymme läpi turvallisen tilan toimintaperiaatteet.

18.11.22

klo 18 alkaen

Vammaisten tyttöjen Zoom-hengailu

Etänä, Zoom-tapaaminen

Tule hengailemaa matalla kynnyksellä vammaisten tyttöjen kesken ja kuulemaan lisää Kalevala x Vammaiset tytöt -projektista! Tapaaminen on tarkoitettu 13-29 -vuotiaille vammaisille tytöille.

21.9.22

klo 18-19.30

Nuorten ilta mielenterveyden edistämisen teemalla

Etänä, Teams-tapaaminen

Tervetuloa nuorten iltaan kaikki 13-29-vuotiaat nuoret. Ensimmäisellä kerralla teemana on mielen hyvinvointi ja miten edistää omaa mielenterveyttään ja miksi se on tärkeää.

14.9.22

klo 12

Mahdollisuuksien verkostot – vammaisten yrittäjien koulutus- ja verkostoitumispäivä

Helsinki, Näkövammaisten palvelu- ja toimintakeskus Iiris (Marjaniementie 74)

Tule mukaan kuuntelemaan Suomen Vammaisyrittäjät ry:n järjestämää vuorovaikutteista seminaaria, verkostoitumaan hyvän illallisen lomassa sekä tekemään oman yrityksesi digitarinaa.

13.9.22

klo 14

Mahdollisuuksien verkostot – vammaisten yrittäjien koulutus- ja verkostoitumispäivä

Helsinki
(Seminaarin paikka selviää myöhemmin, seminaarissa striimaus)

Tule mukaan kuuntelemaan Suomen Vammaisyrittäjät ry:n järjestämää vuorovaikutteista seminaaria, verkostoitumaan hyvän illallisen lomassa sekä tekemään oman yrityksesi digitarinaa.

29.8.22

klo 14.30 alkaen

Kalevalan etkot vammaisille tytöille + Crip Ciné -näytös

Espoo, Tapiola Garden + Louhisali

Tule mukaan Kalevalan vammaisille tytöille järjestetyille etkoille! Luvassa on Crip Ciné-avajaistilaisuus, hengailua vammaisten tyttöjen kesken sekä valmistautumista punaiselle matolle! Paikkoja rajoitetusti.

30.9.22

klo 18

Ärsyttääkö inspiraatioporno?
Vammaisten tyttöjen Zoom-hengailu

Etänä, Zoom-tapaaminen

Tule keskustelemaan vammaisten tyttöjen kesken perjantaina! Tapaaminen on tarkoitettu 13-29 -vuotiaille vammaisiksi tytöiksi ja naisiksi identifioituville.