fbpx

”Minussa asuu suru”

Kahden kuvan kollaasi. Toisessa kuvassa Katariina näyttää keskisormea ja huutaa sylissään olevan hymyilevän maskin takaa. Toisessa kuvassa Katariinan vakavat kasvot ovat puoliksi näkyvissä hymyilevän maskin takaa.

Kuvat: Greta Granö

Olen kuullut sanottavan, että vammaiset ihmiset ovat aina iloisia. Tuntemattomat ovat kutsuneet minua inspiroivaksi, positiiviseksi ja vahvaksi vain sen takia, että olen kroonisesti sairas ja vammainen, ja teen siitä sisältöä someen.

Viime aikoina en ole ollut vahva, reipas tai positiivinen. Suru on vienyt paljon tilaa mun elämässä, ja halusin tehdä sen näkyväksi. Se on sekä pelottavaa, että voimaannuttavaa.
Pelottavaa, koska maailma ympärillä saa mut häpeämään sitä. Voimaannuttavaa, koska maailma ympärillä saa mut häpeämään sitä, ja näytän sen silti.

Olen, ja saan olla olemassa suruni kanssa.

Greta Granö

Anniina Lehtinen treeneissä

Kuva: Greta Granö

Anniina Lehtinen treeneissä

Kuva: Greta Granö