fbpx

”Vertaistuki vailla vertaansa”

Kahden kuvan kollaasi. Toisessa kuvassa Katariina näyttää keskisormea ja huutaa sylissään olevan hymyilevän maskin takaa. Toisessa kuvassa Katariinan vakavat kasvot ovat puoliksi näkyvissä hymyilevän maskin takaa.

Kuva: VammaisetTytöt.fi

Oon koko aikuisikäni ettinyt omaa porukkaa, josta löytäisi vertaistukea sellaisessa paketissa, ettei se olisi vaivaannuttavaa tai muutoin liian teennäisen pakotettua. Vammaiset tytöt yhteisö on ollut itselle se paikka, johon oon tuntenut heti alusta kuuluvani. Voimaannuttava kuvausleiri oli mieletön. Yhteiskunnassa vammaiset, varsinkin naiset jää usein toisten jalkoihin. Tää viikonloppu toi meidät esiin, oli nähty ja välitetty olo.
Olisipa tällainen yhteisö ollut olemassa aina.

Ninni Nuunu

Anniina Lehtinen treeneissä

Kuva: VammaisetTytöt.fi