fbpx

”Joskus ei tiedä mitä elämä tuo tullessaan”

Kahden kuvan kollaasi. Toisessa kuvassa Katariina näyttää keskisormea ja huutaa sylissään olevan hymyilevän maskin takaa. Toisessa kuvassa Katariinan vakavat kasvot ovat puoliksi näkyvissä hymyilevän maskin takaa.

Kuvat: Sini Pasanen

Joskus ei tiedä mitä elämä tuo tullessaan? Silloin ne asiat jotka ovat tärkeitä auttavat jaksamaan eteenpäin. Tietenkin oma luonne periksiantamattomuus ja positiivisuus oli siinä tilanteessa tärkeää. Heräsin 19-vuotiaana eräänä kesäkuisena aamuna siihen etteivät mun kädet ja jalat liikkuneet kunnolla. Siitä hetkestä alkoi täysin uusi elämä. Elämä joka koostui kuntoutuksesta, mutta myös opettelua siitä kuinka pienistäkin arjen asioista jotka oli itsestäänselviä tuli asioita joita pystyin kovalla kuntoutuksella itse tekemään. Tietenkin on asioita joita en itse pysty tekemään vieläkään, joten apuun tämä jääräpää on joutunut turvautumaan.

Nämä kuvat muistuttavat minua siitä että kaiken tämän muuttuneen Sinin takana on yhä se Sini joka osaa pitää hauskaa. Rakastaa ulkoilua ja luontoa. Ennen kaikkea saan siitä voimaa arkeen. Muumit on kulkenut mukana koko elämän lapsesta asti ja Muumien mietelauseet ovat auttaneet monessa hetkessä ehkä myös opettaneet katsomaan tätä maailmaa enemmän ihmetellen ja tutkien. Täytyy jatkaa eteenpäin sillä mitä on ja olla kiitollinen niistä asioista ja ihmisistä mun elämässä. Näillä asioilla pääsen pitkälle, sen tiedän.

Sini Pasanen

Anniina Lehtinen treeneissä

Kuva: Sini Pasanen

Anniina Lehtinen treeneissä

Kuva: Sini Pasanen