fbpx
Piirretty työpaikkailmoitus, kuvituskuva

Kuvat: VammaisetTytöt.fi

Sykkiikö sydämesi vammaisten tyttöjen ja nuorten naisten representaation lisäämiselle? Luovitko sujuvasti sisällöntuotannon, verkko- ja someympäristön sekä ajankohtaisten ja tärkeiden tarinoiden ympärillä? Kiinnostaako tulla osaksi vammaisten naisliikettä ja rakentaa vammaisille tytöille ja nuorille naisille vertaisuutta ja tukea tarjoavaa yhteisöä ja mediaa? Hae Vammaiset Tytöt -mediaan tuottajaksi!

Vammaisten naisten valtakunnallinen yhdistys Rusetti ry tekee yhteistyötä Kalevala Korun kanssa nostaakseen vammaisten tyttöjen ja nuorten naisten maailmaa näkyvämmäksi. Vammaisten tyttöjen tarinoiden, ajatusten ja mielipiteiden on kuuluttava yhteiskunnassa paremmin. Jokaisen vammaisen tytön on halutessaan voitava löytää itselleen oma yhteisö, jossa tulla kuulluksi, jakaa ajatuksia ja saada tukea omalle identiteetille. Tämän varmistamiseksi Kalevala Koru rahoittaa Rusetin Vammaiset Tytöt -mediaa, joka koostuu nettisivuista ja somemaailmasta, johon kootaan tekstejä, videoita ja podcasteja vammaisten tyttöjen elämästä ja maailmasta.

Haemme tuottajaa Vammaiset Tytöt -mediaan määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 19.6.2023-31.3.2024. Työ on luonteeltaan osa-aikaista ja sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin esimerkiksi opiskelun tai eläkkeen ohessa toteutettavaksi. Työaika on noin 40 h/kk, jonka voi suorittaa itselleen sopivina aikoina ja päivinä. Palkka on 18 €/h. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta (HALI ry) ja työsuhteessa noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa. Työtä tehdään lähtökohtaisesti etänä ja tarvittaessa Helsingissä Ruskeasuolla sijaitsevassa esteettömässä toimistossamme.

Tuottajana vastaat vammaisettytöt.fi median suunnittelusta, koordinoinnista ja ylläpidosta. Tähän sisältyy muun muassa nettisivujen ylläpitoa (WordPress), somesisällön tuottamista Instagramiin ja Tiktokiin, Vammaisten Tyttöjen tarinallisen ja esteettisen maailman suunnittelua, juttujen kirjoittamista, kiinnostavien tyyppien ja tarinoiden etsimistä sekä yhteisöllisten etähengausiltojen vetämistä. Odotamme sinulta itseohjautuvuutta, omatoimista työotetta, viestinnällistä näkemystä, somealustojen hallintaa ja taitoja graafisen suunnittelun ohjelmien parissa (tällä hetkellä käytössä Canva). Toivomme erilaisista taustoista tulevia hakijoita: omakohtainen kokemus vammaisuudesta, pitkäaikaissairaudesta tai viittomakielisyydestä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle joustavan osa-aikatyön, jossa voi loistaa monenlaisista elämäntilanteista käsin. Työtä voi tehdä omilla ehdoillaan, omista intohimoista käsin. Tukenasi on Rusetti ry:n toimiston porukka: tukea ja ohjausta tarjoava esihenkilö sekä sisältöjä ja ideoita kanssasi sparraava järjestöasiantuntija. Tule tekemään kanssamme historiaa vammaisten naisliikkeessä!

HAKEMINEN:
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen anni.tackman@rusettiry.fi. Laita viestin aiheeksi/otsikoksi Vammaiset Tytöt työhakemus. Hakemus tulee toimittaa viimeistään su 4.6.2023.
Lisätietoja tehtävästä saat järjestöpäällikkö Annilta meilitse osoitteesta anni.tackman@rusettiry.fi tai puhelimitse ti 23.5. klo 10–12 ja ma 29.5. klo 14–16 numerosta 044 7190412.