fbpx
Henkilökuva Selda Demirtas

#MinäOlenTaidetta

Voimaannuttavan valokuvauksen viikonloppuleiri Helsingissä 10.-12.3.2023

Minä olen taidetta – voimaannuttavan valokuvauksen viikonloppuleiri

Helmikuun pääkirjoituksessa Vammaisten Tyttöjen projektityöntekijä Mira esittelee maaliskuussa järjestettävää Vammaisten Tyttöjen Minä olen taidetta -leiriä, jossa teemana on voimaannuttava valokuvaus. Lue lisää leiristä täältä ja ilmoittaudu mukaan! Haku leirille on auki 13.2.2023. asti.

Ilmassa on innostusta ja jännitystä. Tätä leiriä ollaan Vammaisten Tyttöjen toimistolla hartaasti odotettu, mutta samalla me olemme jännän äärellä: edellinen leiri oli täysin etänä verkossa, mutta nyt pääsemme viimein kokoontumaan Helsinkiin ja tutustumaan voimaannuttavaan valokuvaukseen vertaisten kesken! Ja ei hätää, korvaamme osallistujalle aiheutuvat matkakulut, majoitukset ja ruokailut — kaikki emme (onneksi, heh) asu pääkaupunkiseudulla — eikä paikkakunta saisi olla meistä este leirille osallistumiselle. Kiitos Kalevalan, meillä on mahdollisuus toimia näin ja tuoda vammaisia tyttöjä yhteen luomaan omaa porukkaa! 

Mikäli voimaannuttava valokuvaus ei ole tuttua, voit lukea siitä enemmän täältä. Lyhyesti homma menee siten, että toisin kuin valokuvauksessa yleensä, voimaannuttavassa valokuvauksessa kuvattavalla itsellään on valta päättää kuinka häntä saa katsoa ja kuinka hän haluaa tulla nähdyksi. Viikonloppu keskittää meidät kertomaan oman tarinamme visuaalisesti, lempeästi ja toisiamme tukien. Voimaannuttavan valokuvauksen työpajan meille pitää  koulutuksen käynyt ja maailman ihanin Katri

Mikäli haluat tutustua viime syksyn aikaisempaan etäleirin ja sen upeisiin taiteellisiin luomuksiin, löydät ne täältä sekä täältä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi. Tavataan leirillä! 

Mira
Projektityöntekijä
Kalevala x Vammaiset työt